Появи се разминаване в списъка на оцелелите от тежката катастрофа на АМ

...
Появи се разминаване в списъка на оцелелите от тежката катастрофа на АМ
Коментари Харесай

Ето кой е осмият оцелял в огнения ад на Струма

Появи се разминаване в листата на оцелелите от тежката злополука на Автомагистрала " Струма ", с който разполагат България и Република Северна Македония - в действителност става дума грешка при вписването на пациентите в " Пирогов ".

Шади Салех изясни пред Българска национална телевизия, че няма нищо общо с злополуката. Български жител е. А в събота е признат в травматологията на " Пирогов " поради счупена ръка.

Оказва се, че в клиниката по простъпка са го вписали в листата с ранените от автомагистрала " Струма ". Салех към този момент е изписан от болничното заведение.

По-рано се появиха спекулации, че има осми оживял, който е избягал от болничното заведение - съгласно една от версиите, става дума за незаконен емигрант, а съгласно македонски медии става дума за човек, който се качил на автостоп на територията на страната ни.

Оказва се, че записаният като осми оживял - Шади Салех, е български гражданин и няма нищо общо с злополуката. В събота той е признат в травматологията на " Пирогов " поради счупена ръка. В клиниката по простъпка са го вписали в листата с ранените от автомагистрала " Струма ". Салех към този момент е изписан легално от болничното заведение и не става дума за бягство.Объркването беше засилено от думите на един от признатите в " Пирогов " пасажери от авариралия на автомагистрала " Струма " рейс - съгласно него са избавени осем души. Експерти обаче предизвестяват, че поради шока от трагичния случай, впечатленията на оживелите може да са неточни и подвеждащи.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР